Öppet medlemscafé har dragit igång.

Den 6 oktober startade vi upp hösten med ett medlemscafé på ABF. Vi diskuterade Riksförbundets kampanj ADHD på jobbet.

Många bra idéer fanns och nu jobbar styrelsen vidare med planeringen. Vi försöker delta genom att dela ut ”ADHD på jobbet” mappar till några företag i Norrköping och i Finspång. Mappen innehåller en hel del adhd-pa-jobbet-mappen-pa-bildmatnyttigt för chefen, anställda och arbetskamraterna. Förutom informationsfoldrar finns fina pins och ett par öronproppar.

Under våren 2017 kommer Riksförbundet att åka runt i landet och prata om kampanjen. Attention Östergötland ska anordna ett event, så håll koll på vår sida, och på facebook, så du inte missar det om du är intresserad.

 

 

3-landningssida_arbetsmarknadskampanj2016_insta-2

 

 

Leave a Reply