Aktiviteter inplanerade

posted in: Öppet café | 0

Nu är våra första aktiviteter inplanerade. På torsdag 28 april bjuder vi in till Öppet café med temat “ Det går att plugga”. Det blir ett samtal om stöd, hjälpmedel och möjligheter att studera med NPF-diagnos.

Vi har inbjudna gäster från universitetet i Linköping och från stödenheten på Komvux Norrköping. Vi har ett samarbete med ABF Norrköping och har nu bokat in oss i en av deras lokaler, i Bergsgården, Västgötegatan 25, Norrköping. (Vid Skvallertorget) Vi hoppas på att många medlemmar och andra intresserade kommer för att lyssna på och ställa frågor till våra gäster. Naturligtvis blir det fika också.

Styrelsen planerar att vara där, vi vill gärna träffa våra medlemmar, och givetvis lära oss mer om stöd vid studier. Vi har gjort affischer att anslå, och flyers att dela ut, det är viktigt att sprida information om att vi finns och att vi gör grejer. Vi hoppas att många kommer. Välkommen!!

/Lottie

Affisch café 28 april.ppt (1)

 

Leave a Reply